Spartak Moskou steunt Promes: "Nieuws is uit de duim gezogen"

13 juli 2021, 21:09

Quincy Promes is weer terug in Rusland. De aanvaller van Spartak Moskou wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij en het Openbaar Ministerie wil hem nu vervolgen. Zijn huidige club kan daar echter niets mee.

Promes zou in juli vorig jaar betrokken zijn bij een steekpartij, waarbij hij zijn neef gestoken zou hebben. Zolang niet duidelijk is wat er gaat gebeuren, laat Spartak zich inhoudelijk niet uit over de situatie. Dat vertelt algemeen directeur Yevgeny Melezhikov tegen Sport-Express. "Er is een proces gaande dat nog niet is afgerond. Ik denk dat de situatie hetzelfde is als zes maanden geleden. Promes is hier totaal niet mee bezig, hij focust zich op het voetbal."

Ook sportief directeur Anton Fetisov van Spartak werd gevraagd naar de situatie van de aanvaller, die afgelopen winter de overstap maakte van Ajax naar Rusland. Hij stelt dat de geruchten over een mogelijke vervolging een storm in een glas water zijn. "Uit het nieuws blijkt niet dat ze Promes ergens bij betrekken. Er staat alleen dat de aanklager verplicht is om een onderzoek in te stellen. Zolang de uitslagen van het onderzoek niet bekend zijn, valt er niets te zeggen. Het nieuws is uit de duim gezogen. Quincy is inmiddels teruggekeerd bij Spartak."

Het is niet duidelijk op welk nieuws Fetisov doelt. Meerdere Nederlandse media meldden eind vorige week dat het OM Promes wil vervolgen, in tegenstelling tot wat Fetisov beweert. Wat er nou daadwerkelijk gaat gebeuren met de vleugelflitser is nog niet bekend. Promes blijft stellig en zegt dat hij niets verkeerds gedaan hebben. Zijn club gaat daar dus in mee.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen