Saúl getipt: "Een geweldige aankoop om Wijnaldum op te volgen"

13 juli 2021, 19:14

Saúl Ñíguez is de ideale opvolger van Georginio Wijnaldum op het middenveld van Liverpool, zo oordeelt Kevin Phillips. De oud-aanvaller van onder meer Sunderland en Southampton stelt dat de Spanjaard perfect in de speelstijl van Jürgen Klopp past.

Saúl is een van de spelers die wordt genoemd als mogelijke vervanger van de naar Paris Saint-Germain vertrokken Wijnaldum. "Hij zou een geweldige aankoop zijn om Wijnaldum op te volgen. Het lijkt erop dat Liverpool al langere tijd gecharmeerd is van hem en ik denk daarom dat ze hun huiswerk goed hebben gedaan. Hij is afkomstig van de kampioen van Spanje, laten we dat ook niet vergeten", laat Phillips weten bij Football Insider.

"Liverpool zal komend seizoen vaak de bal hebben en Saúl is iemand die een beetje magie kan toevoegen aan het spel. Ik denk echt dat het een goede vervanger is, mits de transfersom niet te hoog ligt voor Liverpool", vervolgt de oud-voetballer. Tot dusver zouden de Engelsen een bod van veertig miljoen euro gedaan hebben bij Atlético Madrid voor de middenveld, die nog vastligt tot medio 2025. Het afgelopen seizoen was hij echter niet onomstreden onder trainer Diego Simeone.

Volgens Mundo Deportivo is de Spaanse kampioen alleen bereid om te praten als er een bod binnenkomt voor de middenvelder van minstens vijftig miljoen euro. Naast Saúl worden ook Lille-middenvelder Renato Sanches en AS Roma-speler Lorenzo Pellegrini genoemd als opvolger van Wijnaldum, die voor een lucratief avontuur koos bij Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen