Fortuna Sittard moet opnieuw streep zetten door oefenduel

13 juli 2021, 16:20

Fortuna Sittard moet nog altijd wachten op de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. De Limburgers zouden woensdag aantreden tegen het Belgische Oud-Heverlee Leuven, maar die club wil niet tegen Fortuna spelen. Reden is een eerder gemelde coronabesmetting aan de zijde van de ploeg van trainer Sjors Ultee.

Fortuna werd eerder getroffen door het coronavirus en daarom werd de oefenwedstrijd tegen rivaal MVV Maastricht eerder al afgelast. Er zijn in de tussentijd geen nieuwe besmettingen bij gekomen, zo blijkt uit de testresultaten. Toch wil Leuven, dat volgende week al begint aan de competitie, geen risico nemen en gaat de wedstrijd niet door.

Op de website laat Fortuna weten nog op zoek te zijn naar een alternatief. Er staan in ieder geval nog wat mooie oefenwedstrijden op het programma voor de manschappen van Ultee. De Fortunezen spelen in ieder geval nog tegen Beerschot, OFI Kreta en FC Dordrecht. Op zaterdag 14 augustus start de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Ook Cambuur - Dordrecht afgelast

Eerder werd al bekend dat er dinsdagavond niet wordt gevoetbald door Cambuur en FC Dordrecht. De bezoekers hebben te maken met meerdere besmettingen en reizen dus niet af naar Leeuwarden. De spelers van Cambuur komen echter wel in actie. Zij zullen vanavond in het stadion een onderlinge oefenwedstrijd afwerken omdat een nieuwe tegenstander niet gevonden kon worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen