Met welk gevoel gaat PSV het tweeluik met Galatasaray in?

14 juli 2021, 07:00   Bijgewerkt: 13 juli 2021, 23:12

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op televisie komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 14 juli.

Wedstrijden

Nederland (v) - Canada (v) (09.00 uur)

Achter gesloten deuren oefent de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman nog eenmaal voor de start van de Olympische Spelen. Over precies een week begint het echte werk met een wedstrijd tegen Zambia, op papier de zwakste tegenstander in de groepsfase. Brazilië en China zijn de andere groepsgenoten van de Leeuwinnen.

KRC Genk - AZ (13.00 uur)

Na overwinningen op NEC (4-1) en TOP Oss (3-0) en een gelijkspel tegen RSC Anderlecht (1-1) komt AZ vandaag voor de vierde keer deze voorbereiding in actie. De ploeg van trainer Pascal Jansen neemt het op tegen KRC Genk, de Belgische club die getraind wordt door John van den Brom. Genk lijfde deze zomer Carel Eiting van Ajax en Mike Trésor van Willem II in.

PSV - PAOK Saloniki (20.00 uur)

Nog een week en dan is het zover. Volgende week woensdag staat het thuisduel met Galatasaray in de tweede voorronde van de Champions League op het programma. Waar de Turken een vriendschappelijke wedstrijd tegen Olympiakos in rook zagen opgaan, gaat het oefenduel van PSV wel door. Tegenstander is PAOK Saloniki, de nummer twee van het voorbije seizoen in Griekenland.

Voetbal op tv

20.00 uur: PSV - PAOK Saloniki, Ziggo Sport - live verslag van het oefenduel

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen