'Barça dacht aan spectaculaire ruildeal: Griezmann voor João Félix'

13 juli 2021, 09:42   Bijgewerkt: 13 juli 2021, 10:59

FC Barcelona heeft Atlético Madrid onlangs voorgesteld om Antoine Griezmann te ruilen voor João Félix, zo claimt Marca. Het ruilverzoek werd afgeslagen door de kampioen van Spanje, die naar verluidt wel oren heeft naar een ruil tussen Griezmann en Saúl Ñíguez.

Maar daar wordt Barcelona op zijn beurt niet warm van. De Catalanen zijn na het mislopen van Georginio Wijnaldum en het gedoe rond toptalent Ilaix Moriba op zoek naar een middenvelder, maar niet met het profiel van Saúl. Félix voldoet eveneens niet aan de profielschets, maar is wel een speler waar Barça toekomst in ziet.

Atlético Madrid wil echter nog geen afscheid nemen van Félix, die vorig seizoen hevig teleurstelde. De man van 126 miljoen euro was afgelopen seizoen niet zeker van een basisplaats in het team van trainer Diego Simeone. Toch ziet men het in Madrid nog zitten in Félix.

Voor Barça betekent het dat er waarschijnlijk een andere bestemming voor Griezmann moet worden gezocht, al wil de Franse aanvaller bij een gedwongen vertrek het liefst terugkeren naar Atlético Madrid. Barça overweegt afscheid te nemen van de dertigjarige Griezmann omdat hij een van de grootverdieners is en er flink in de salariskosten moet worden gesneden.

Juventus en Chelsea zijn naar verluidt in de markt voor Griezmann, terwijl ook Manchester City in verband is gebracht met de aanvaller. Naar het zich laat aanzien gaat de Engelse grootmacht geen pogingen wagen om Griezmann in te lijven, daar de club andere doelwitten heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen