'PSV kan overbodige miskoop Bruma lozen in Süper Lig'

12 juli 2021, 22:51

PSV lijkt snel te worden verlost van Armindo Bruma. De aanvaller is niet nodig in Eindhoven en is hard op weg naar Turkije. Besiktas heeft de beste papieren om de Portugees naar de Süper Lig te halen, terwijl ook promovendus Adana Demirspor serieuze interesse heeft.

Volgens het Eindhovens Dagblad is de clubleiding van Besiktas druk bezig met Bruma. De Turken schijnen enkel nog de twijfelen over een huur met optie tot koop of een directe overgang de aanvaller. PSV wil volgens het ED miljoenen zien voor de speler, die in de zomer van 2019 voor twaalf miljoen euro overkwam van RB Leipzig.

In het Philips Stadion ligt Bruma nog vast tot medio 2024, maar hij wist tot op heden nooit een vaste waarde te worden. Daarom besloot PSV hem afgelopen seizoen op huurbasis naar Olympiakos Piraeus te sturen. In Griekenland kwam hij wel geregeld aan spelen toe en kroonde hij zich met zijn werkgever tot kampioen van de Super League.

Naast Besiktas heeft ook Adana Demirspor dus interesse. De promovendus haalde vorige week al Mario Balotelli en AZ'er Jonas Svensson binnen. Bruma is zeker geen onbekende in Turkije. Tussen 2013 en 2017 stond hij onder contract bij Galatasaray. Die club verhuurde hem kortstondig aan Gaziantepspor. Bruma speelde ook bij Sporting CP en Real Sociedad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen