'Internazionale slaat Dumfries over en klopt aan bij Arsenal'

12 juli 2021, 22:27

Het lijkt erop dat Denzel Dumfries een transfer naar Internazionale alvast op zijn buik kan schrijven. De rechtervleugelverdediger van PSV en Oranje werd na zijn goede EK gelinkt aan de landskampioen van Italië. De Milanezen hebben hun pijlen inmiddels echter gericht op Héctor Bellerín.

De 26-jarige verdediger van Arsenal moet volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio de opvolger worden van Achraf Hakimi. De international van Marokko vertrok onlangs voor ongeveer zestig miljoen euro naar Paris Saint-Germain. Door financiële problemen kan Inter dat geld echter niet zomaar gebruiken en dus wordt er flink met Arsenal onderhandeld.

De Londenaren hopen Bellerín te verhuren met een optie tot koop, maar dat laatste lijkt Inter weer niet te zien zitten. De speler zelf heeft bij Arsenal aangegeven graag terug te willen naar Zuid-Europa en ziet de Serie A als ideale bestemming. Bellerín speelt sinds 2011 bij Arsenal, dat hem destijds overnam van FC Barcelona.

Zaakwaarnemer Mino Raiola zal de ontwikkelingen rondom Bellerín namens Dumfries goed volgen. De PSV'er wordt ook in verband gebracht met de Italiaanse topclub en wil deze zomer graag vertrekken uit Eindhoven. PSV zal echter hoe dan ook op zoek gaan naar een club die Dumfries voor een mooi bedrag definitief wil overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen