Vlap schrikt van berichtgeving in België: "Ons is niets verteld"

12 juli 2021, 19:54

Michel Vlap is helemaal niet bezig met een mogelijk vertrek bij RSC Anderlecht. De middenvelder werd eerder vandaag door meerdere Belgische media in verband gebracht met een transfer. Volgens zijn zaakwaarnemer Johan Hansma is dat op dit moment totaal niet aan de orde voor de geboren Fries.

"Anderlecht heeft aan ons hier niets over verteld. Michel wil laten zien dat hij de kwaliteiten heeft om bij een topclub als Anderlecht te slagen en wij hebben niets gehoord dat daarmee in tegenspraak is", aldus Hansma in gesprek met Voetbal International. Vlap ligt in Brussel nog voor drie seizoenen vast en wil zich dus graag bewijzen.

In de zomer van 2019 verruilde Vlap sc Heerenveen voor Anderlecht, dat een bedrag van acht miljoen euro overmaakte. De Fries begon uitstekend aan zijn avontuur bij de grootmacht, maar verdween daarna naar de reservebank. Afgelopen seizoen kwam Vlap nauwelijks in actie en dus besloot Anderlecht hem tijdelijk te stallen bij het Duitse Arminia Bielefeld.

Vlap richt zich dus niet op een transfer, maar wil zich graag bewijzen aan trainer Vincent Kompany. Wellicht krijgt de voormalig jeugdinternational daar vrijdagavond de kans voor. Dan speelt Anderlecht in de voorbereiding namelijk een oefenwedstrijd tegen Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen