Supportersvereniging Feyenoord: "Berghuis is weg, vergeet hem"

12 juli 2021, 18:25

Als het aan Remco Ravenhorst ligt, blijft de achterban van Feyenoord de komende tijd netjes tegenover Steven Berghuis. De voorzitter van supportersvereniging FSV De Feijenoorder begrijpt de woede in Rotterdam, maar hoopt dat zijn mede-supporters zich vanaf nu weer richten op de toekomst van hun eigen club.

"Ik hoop dat de fans vooral naar de toekomst willen kijken", aldus Ravenhorst in gesprek met De Telegraaf. "Berghuis is weg, dus vergeet hem. Het gaat erom hoe het nu verder gaat en het gemis van Berghuis is heus wel op te vangen. Feyenoord heeft daar genoeg mogelijkheden voor. We begrijpen ook wel dat mensen teleurgesteld zijn, maar we hopen vooral dat ze dit op een normale manier uiten."

Ravenhorst snapt wel dat de supporters woedend zijn op Berghuis, die eerder nog aangaf niet open te staan voor een binnenlandse transfer. "Iedereen moet zijn eigen pad kiezen en hij moet het zelf weten. Maar het is wel lastig te begrijpen van iemand die zoveel clubliefde acteert. Hij meldde zich bij de meest fanatieke supporters, kuste het logo van Feyenoord en zong liedjes met de fans. Hij gooit hiermee weer meer olie op het vuur."

Inmiddels duiken op social media steeds meer filmpjes op van fans die het shirt met de naam van Berghuis verbranden. Ravenhorst hoopt dat Feyenoord mee zal denken met mensen die hun shirt al hebben laten bedrukken. "Ik kan me voorstellen dat mensen van zijn naam af willen. Ik reken wel op coulance van de club en dat we kunnen kijken hoe we dat met elkaar kunnen oplossen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen