Ihattaren maakt indruk op Schmidt: "Hij doet het goed, werkt hard"

12 juli 2021, 13:12

Mohamed Ihattaren maakt vooralsnog een gedreven indruk gedurende de voorbereiding van PSV. Roger Schmidt is verrast door de negentienjarige aanvallende middenvelder, die tijdens de zomerstop aan de slag is gegaan met een personal trainer en zich afgetraind bij de eerste training meldde.

"Hij doet het goed, is scherp, werkt hard", complimenteert Schmidt de veelbesproken Ihattaren in een interview in De Telegraaf. "Fysiek is hij absoluut veel beter dan vorig jaar. We hebben het vaak over hem gehad en iedereen kent de historie. Het was niet makkelijk, maar nu moeten we zien hoe dit zich door ontwikkelt."

Het is onduidelijk waar de toekomst van Ihatteren ligt. Een paar maanden geleden leek een vertrek onvermijdelijk, maar voorlopig staat Ihattaren nog op de loonlijst in Eindhoven. "Hij heeft nog een jaar contract en dat is bij spelers met grote potentie een lastige situatie voor de club. Maar dat deel is voor de directie en zijn agent", aldus Schmidt.

Ook voor Ritsu Doan, vorig seizoen verhuurd aan Arminia Bielefeld, is dit seizoen mogelijk perspectief bij PSV. "Ik heb veel wedstrijden gezien en was echt onder de indruk van zijn prestaties. Met en zonder bal, in zijn fysieke mogelijkheden is hij erg ver. Een erge goede speler, die goed kan afronden en gevaarlijk is in de eindfase. Hij heeft laten zien een goede speler voor PSV te zijn. Zeker in ons systeem? Exact."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen