'Bakker verlaat PSG en zet loopbaan voort in Bundesliga'

12 juli 2021, 10:46

Mitchel Bakker zet zijn loopbaan voort in Duitsland. Volgens Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad verruilt de 21-jarige Nederlandse vleugelverdediger Paris Saint-Germain voor Bayer Leverkusen. Bij de Duitse club tekent Bakker een contract voor vijf seizoenen.

De deal wordt deze maandag nog beklonken, zo klinkt het. Welk bedrag gemoeid gaat met de transfer is niet bekend. Bakker beschikte in Parijs over een contract dat nog twee jaar doorliep. In totaal speelde de voormalig jeugdspeler van Ajax twee seizoenen in de Franse hoofdstad, waar hij meer aan spelen toekwam dan verwacht.

Aan het einde van zijn eerste seizoen in Franse dienst en het voorbije seizoen kwam Bakker regelmatig aan spelen toe. Zo was hij in de heenwedstrijd van de halve finale van de Champions League tegen Manchester City een basisspeler bij de Parijzenaars. In totaal speelde Bakker 45 wedstrijden in het eerste elftal van PSG.

Bij Bayer Leverkusen komt Bakker terecht bij de oude club van Peter Bosz, die tegenwoordig getraind wordt door Gerardo Seoane. Met Timothy Fosu-Mensah, Daley Sinkgraven en Jeremie Frimpong komt de linksback drie landgenoten tegen in Leverkusen. De club eindigde afgelopen seizoen als zesde in de Bundesliga en komt dit seizoen uit in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen