Koeman kan voorlopig nog geen beroep doen op pechvogel Fati

12 juli 2021, 09:52

Het gaat nog wel even duren voordat Ronald Koeman weer een beroep kan doen op Ansu Fati. Nog altijd is de achttienjarige aanvaller niet helemaal hersteld van de knieblessure die hij vorig jaar november opliep. De verwachting is nu dat Fati er bij de start van het nieuwe seizoen nog niet bij zal zijn.

Fati heeft de training namelijk nog niet hervat en het gaat ook nog wel een tijdje duren voordat de jonge aanvaller met zijn teamgenoten kan trainen, zo schrijven diverse Spaansee media. De pechvogel raakte vorig jaar tijdens een wedstrijd tegen Real Betis geblesseerd en hoopte aan het einde van het seizoen terug te keren, maar het herstel verloopt minder voorspoedig dan gehoopt.

?Fati is al een aantal keer onder het mes gegaan en bereidt zich nu voor op zijn rentree op het trainingsveld. Onder begeleiding van Jose Carlos Noronha, de specialist die hem de laatste keer opereerde, werkt de viervoudig Spaans international hard aan zijn herstel. Waarschijnlijk gaat het nog wel een maand duren voordat hij met de bal aan het werk kan, waardoor hij een groot deel van de voorbereiding mist.

Het is voor Fati, Koeman en Barcelona te hopen dat er snel een einde komt aan de lijdensweg. Voor zijn blessure was de aanvaller een belangrijke speler in het team van de Nederlandse trainer. Ondanks zijn jonge leeftijd speelde Fati al 43 wedstrijden voor Barça waarin hij goed was voor dertien doelpunten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen