'Griezmann heeft duidelijke voorkeur bij vertrek bij FC Barcelona'

12 juli 2021, 12:06

Antoine Griezmann is door de delicate financiële situatie bij FC Barcelona in de etalage gezet. Wordt de dertigjarige aanvaller gedwongen zijn club te verlaten, dan wil hij volgens Sport niets liever dan terugkeren naar Atlético Madrid. De kampioen van Spanje zou ook daadwerkelijk in de markt zijn voor Griezmann, maar er zijn ook andere kapers op de kust.

Barcelona moet drastisch snijden in de salariskosten en overweegt derhalve Griezmann van de hand te doen. De wereldkampioen van 2018 wil het liefst zijn loopbaan voortzetten bij zijn huidige club. Zit dat er niet in, dan wil hij wel inspraak in de transfer hebben. Een terugkeer naar Atlético Madrid heeft zijn duidelijke voorkeur.

Volgens Mundo Deportivo praten Barcelona en Atlético over een ruildeal: Griezmann voor Saúl Ñíguez. Het nadeel van die deal is dat Barcelona een concurrent sterker maakt. Bovendien zoeken de Catalanen een middenvelder met een ander profiel. Naar verluidt is Barça na het misgrijpen van Georginio Wijnaldum in de markt voor Renato Sanches van Lille OSC, al lijkt zijn komst financieel onhaalbaar.

Naast Atlético hebben ook Juventus en Chelsea hun oog laten vallen op Griezmann, die in Barcelona een van de grootverdieners is en beschikt over een contract dat doorloopt tot de zomer van 2024. Manchester City en Manchester United worden ook in verband gebracht met Griezmann, maar zijn tot op heden niet in beweging gekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen