'Spaans miljoenenbod op Arnaut Danjuma afgewezen'

11 juli 2021, 12:16

Bournemouth is niet van plan Arnaut Danjuma zomaar te laten gaan. De 24-jarige aanvaller, die in het verleden twee interlands speelde voor het Nederlands elftal, staat in de belangstelling van Villarreal. De Spaanse Europa League-winnaar heeft een bod gedaan, maar dat is resoluut afgewezen.

Villarreal heeft een bedrag van rond de veertien miljoen euro over voor Danjuma, maar hoorde een keiharde nee van Bournemouth. De aanvaller lijkt na zeventien treffers klaar voor een volgende stap in zijn loopbaan, maar daarvoor wil Bournemouth de hoofdprijs vangen. De club hoopte aan de hand van Danjuma te promoveren naar de Premier League, maar in de play-offs was Brentford te sterk.

Danjuma maakte in 2016 zijn debuut bij NEC en speelde zich daar in de kijker bij Club Brugge. De Belgische topclub verkocht hem al na een seizoen voor ruim zestien miljoen euro aan Bournemouth, dat op dat moment op het hoogste niveau speelde. In zijn eerste seizoen kampte Danjuma met blessures, waardoor hij niet kon voorkomen dat zijn ploeg degradeerde. Afgelopen seizoen was hij een van de sterren.

Danjuma zal komend seizoen op het hoogste niveau willen acteren. Daarmee kan hij zich weer in de kijker spelen van het Nederlands elftal. In 2018 speelde hij twee interlands onder bondscoach Ronald Koeman: tegen Duitsland en België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen