Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Streep door toptransfer Bizot: Olympiakos heeft andere optie'

'Streep door toptransfer Bizot: Olympiakos heeft andere optie'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

11 juli 2021 – Olympiakos lijkt zich niet te gaan versterken met Marco Bizot. De doelman van AZ en reservekeeper van het Nederlands elftal leek hard op weg naar de Griekse topclub, maar door die transfer kan binnenkort een streep. Olympiakos nadert een akkoord met een andere, transfervrije doelman, waardoor Bizot op een andere club moet hopen.

Dat melden diverse Griekse bronnen. De Tsjechische sluitpost Tomás Vaclík, die met zijn land tijdens het EK nog te sterk was voor het Nederlands elftal, gaat binnenkort zijn krabbel zetten onder een contract bij de Griekse grootmacht. Vaclík zit sinds begin deze maand zonder club nadat zijn contract bij  Sevilla afliep. In Spanje was hij afgelopen seizoen basiskeeper. 

Olympiakos is op zoek naar een nieuwe keeper omdat eerste keuze José Sa op weg lijkt naar de Premier League. Wolverhampton Wanderers heeft interesse in de 28-jarige Portugees. In de zoektocht naar een nieuwe keeper kwam Olympiakos uit bij Bizot en Vaclík. Omdat laatstgenoemde het eerste aanbod weigerde, was Bizot topfavoriet voor een plek onder de lat.

Bizot en Olympiakos spraken zelfs al over een contract, maar Vaclík is van gedachten veranderd. Hij wil alsnog naar Griekenland en zet een dezer dagen zijn krabbel. Voor Bizot rest niets anders dan aansluiten in de voorbereiding van AZ. Toch hoopt de derde doelman van AZ deze zomer een nieuwe werkgever te vinden. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd