'Feyenoord laat Malacia niet naar Club Brugge vertrekken'

10 juli 2021, 21:59

Tyrell Malacia speelt komend seizoen gewoon in het shirt van Feyenoord, zo melden onder meer RTV Rijnmond en Voetbal International zaterdagavond. De linkervleugelverdediger zou volgens Belgische media persoonlijk rond zijn met Club Brugge, maar die informatie lijkt achterhaald Malacia blijft dus actief in Rotterdam.

Malacia zou volgens Het Laatste Nieuws overeenstemming hebben bereikt met Brugge, dat elf miljoen euro op tafel zou moeten leggen voor de linkspoot. Dat bedrag vond voorzitter Bart Verhaeghe aan de hoge kant en dus zouden Brugge en Feyenoord nog in onderhandeling moeten over de vraagprijs. Dat lijkt echter oud nieuws te zijn geweest.

Lees ook: 'Feyenoord dreigt Malacia kwijt te raken na persoonlijk akkoord'

Volgens Rijnmond en VI had Brugge zeker interesse in Malacia, maar dat is alweer anderhalve maand geleden. Daarna heeft de jeugdinternational van Oranje zijn contract in De Kuip verlengd tot medio 2024 en hoorde technisch directeur Frank Arnesen niets meer vanuit België. Inmiddels heeft Feyenoord zelf de knoop doorgehakt dat Malacia deze zomer niet te koop is.

Dat geldt echter wel voor Ridgeciano Haps, de andere linkervleugelverdediger van Feyenoord. De international van Suriname is momenteel actief op de Gold Cup en ligt nog een jaar vast in Rotterdam. Daarom hoopt Arnesen hem deze zomer van de hand te doen zodat er meer ruimte komt voor eventuele versterkingen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen