Regeer geniet van trainingskamp: "Ik kijk heel erg naar Dusan"

10 juli 2021, 18:35

Youri Regeer mocht zit opmaken voor zijn eerste trainingskamp met de selectie van Ajax. De middenvelder genoot van de dagen en gaat met een positief gevoel naar huis na de wedstrijd tegen SC Paderborn '07, die met 4-1 gewonnen werd door de Amsterdammers.

"Het was natuurlijk beter dan afgelopen dinsdag", doelt hij op het gelijkspel tegen amateurvereniging Quick '20. "Met alle respect: ook al speel je zelf een slechte wedstrijd, dan mag je daar eigenlijk geen 1-1 tegen spelen. Ik denk dat we vandaag een prima wedstrijd op de mat hebben gelegd. De eerste helft was misschien iets rustiger dan de tweede, maar over het algemeen een prima resultaat. We waren gebrand om een beter resultaat neer te zetten. We zaten er bovenop en dat resulteert in vier mooie goals."

Het was een prima afsluiting van een aantal mooie dagen in Twente, waar de selectie op trainingskamp was. "Het was mijn eerste trainingskamp met Ajax 1. Dat is heel mooi. Het is een zware week geweest, maar over het algemeen heel leuk. Het is alleen maar mooi dat je dat mee mag maken. Ik kijk wel heel erg naar Dusan, hoe professioneel hij is binnen en buiten het veld', vertelt Regeer, die doelt op aanvoerder Tadic.

"Ik ga met een positief gevoel naar huis'', vertelt de voetballer, die als rechtsback speelminuten kreeg tegen de Duitse ploeg uit de tweede Bundesliga. "Dat is wennen, maar ik denk dat ik het goed heb opgepakt. Ik heb me hopelijk goed laten zien. We gaan kijken wat de voorbereiding verder gaat brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen