Feyenoord krijgt vorm: Slot met vaste krachten tegen Young Boys

10 juli 2021, 14:02

Arne Slot werkt deze voorbereiding steeds meer toe naar een vast basiselftal bij Feyenoord. De opstelling waar hij voor heeft gekozen voor het oefenduel tegen Young Boys, lijkt veel daarvan al te verraden. De trainer koos voor een sterke formatie, waarvan de meeste spelers komend seizoen in aanmerking zullen komen voor een basisplaats. 

Eerder deze week benadrukte Slot al dat hij deze voorbereiding niet te veel wil rouleren. Het elftal moet snel op elkaar ingespeeld raken, omdat op 22 juli al de eerste officiële wedstrijd in de voorronde van de Conference League op het programma staat. In de opstelling van het duel tegen Young Boys, dat om 14:30 uur gespeeld wordt, is dat terug te zien. Bekende gezichten als Justin Bijlow, Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Orkun Kökcü, Jens Toornstra, Luis Sinisterra en Bryan Linssen verschijnen aan de aftrap van dat duel.

Dat geldt ook voor aanwinsten Guus Til en Marcus Pedersen, die ook uitzicht hebben op veel speeltijd dit seizoen. De keuze in de spits is gevallen op Robert Bozeník, die vooralsnog concurrentie heeft van Naoufal Bannis, Dylan Vente en eventueel buitenspeler Linssen (Nicolai Jørgensen lijkt te gaan vertrekken). De enige overgebleven positie is die van rechter centrale verdediger, waar Slot snel een speler erbij wil hebben. Voor nu wordt deze positie ingevuld door Wouter Burger. Eerder in de voorbereiding was dat Leroy Fer. 

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Burger, Senesi, Malacia; Toornstra, Kökcü, Til; Sinisterra, Bozeník, Linssen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen