Schuurs: "Na het EK heeft een aantal clubs zich gemeld"

10 juli 2021, 16:38

Perr Schuurs is niet voornemens Ajax deze zomer te verlaten. Na het EK Onder-21 hebben diverse clubs zich gemeld voor de 21-jarige verdediger, maar een transfer heeft hij nooit overwogen.

Schuurs was een van de sterkhouders bij Jong Oranje op het EK, dat het tot de halve finale schopte. "Persoonlijk kan ik terugkijken op een goed EK waarin ik mezelf goed heb laten zien. Het algemene spel was goed en daar was ik heel blij mee. Ik ben er trots op dat ik bij het sterrenteam stond", aldus Schuurs.

Ook scouts van diverse clubs zagen de jonge centrumverdediger een sterk EK spelen. "Na het EK heeft een aantal clubs zich gemeld", erkent hij. "Natuurlijk is het mooi en een compliment als bepaalde clubs zich melden, maar ik ben hier nog niet klaar en wil me hier nog doorontwikkelen."

Schuurs is bij Jong Oranje zeker van zijn plek, maar bij Ajax schommelde hij het afgelopen seizoen tussen bank en basis. "Ik ben nog jong. Als jonge speler heb je ups en downs. Die heb ik ook afgelopen seizoen gehad. Ik probeer nu steeds constanter te worden. Iedereen maakt zulke dingen mee in zijn ontwikkeling. Het is een kwestie van er goed mee omgaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen