Tadic juicht komst Berghuis toe: "Een geweldige speler"

9 juli 2021, 15:06

Dusan Tadic (32) zou de gevoelige komst van Steven Berghuis toejuichen. De aanvoerder van Ajax heeft vrijdag gereageerd op het gerucht dat de captain van Feyenoord de gevoelige overstap gaat maken in deze transferwindow. De Serviër zou de kwaliteiten van de buitenspeler graag bij de selectie van Ajax hebben.

"Hij is een geweldige speler, een van de beste in de Eredivisie", zei Tadic, met een enigszins ondeugende glimlach op zijn gezicht. "Een heel goede speler, ja. Of ik hem een bericht gestuurd heb? Nee, dat niet." Maar of hij ook echt naar Ajax komt, kon Tadic niet bevestigen. "Ja, nee. Ik ken de details niet, maar hij is zeker een goede speler. Hij is welkom bij Ajax, ja."

Ook werd Tadic nog gevraagd naar de geruchten over zijn eigen toekomst, die gelinkt werd aan AC Milan. Maar daar zette hij al eerder een streep doorheen en die woorden herhaalde de routinier nog maar eens. "Je moet respect hebben voor een club als Milan. Ik denk dat Milan bij de beste tien clubs van Europa hoort, maar dat geldt ook voor Ajax." En daar wil hij dus ook niet zomaar vertrekken. "Ajax is mijn club en de mooiste van allemaal."

Lees ook: Tadic sprak met Overmars over interesse van AC Milan

De gang van Berghuis naar Ajax ligt momenteel bij de juristen van beide clubs, die samen in overleg met Berghuis tot een akkoord moeten komen. De buitenspeler hoeft zich over drie dagen in elk geval niet te melden bij Feyenoord, ondanks dat zijn vakantie dan afgelopen is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen