Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Domino-effect in keeperscarroussel: transferuitzicht voor Bizot

Domino-effect in keeperscarroussel: transferuitzicht voor Bizot

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 juli 2021 – De kans dat de transfer van Marco Bizot (30) doorgaat, wordt steeds groter. De doelverdediger van AZ kon naar Olympiakos Pireaus, maar wel op voorwaarde dat de eerste keuze José Sá daadwerkelijk naar Wolverhampton Wanderers zal gaan. Die keeperscarroussel lijkt op gang te komen, want er zijn verschillende transfers nabij.  

Dat schrijft transferspecialist Fabrizio Romano althans. De gang van Bizot naar de Griekse topclub staat niet op zichzelf, want AS Roma gaat Rui Patricio overnemen van Wolverhampton Wanderers, omdat Pau Lopez verhuurd wordt aan Olympique Marseille. José Mourinho wil de gaat Rui Patricio namelijk naar Italië halen en de kans is groot dat hij begin volgende week wordt gepresenteerd voor zo'n elf miljoen euro.

Wolverhampton Wanderers is doorgeschakeld en heeft José Sá (van Olympiakos) ook al bijna binnen: hij komt op zijn beurt over vanuit Griekenland. De Griekse club heeft daardoor de blik gericht op Bizot, die bij AZ nog een eenjarig contract heeft en graag wil vertrekken naar het buitenland. De transfervrije Tomas Vaclík is overigens ook nog altijd in de race: waardoor de komst van Bizot nog niet zeker is. 

Lees ook: AZ verliest wéér keeper: wie blijft er over onder de lat?

Mogelijk zet het domino-effect nog even door, want ook AZ moet op zoek naar een nieuwe keeper. Daarvoor is Sparta-goalie Maduka Okoye in beeld, al is de interesse van de Alkmaarders in hem nog maar relatief weinig concreet. 

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd