Tijd dringt: ADO móét voor eind juli een koper vinden

8 juli 2021, 23:20

De problemen voor ADO Den Haag zijn donderdag flink toegenomen. De laatste twee partijen die in de race waren om de club te kopen, haakten allebei af, waardoor het doemscenario van een faillissement er een is om rekening mee te houden. Donderdagavond reageerde de club ook zelf op het nieuws. 

Op de eigen website werd bevestigd dat Vanad (Ad Nederlof) en de HHC (Ed Maas, Jeroen Lentze en Martin Jol), de laatste twee overgebleven partijen, zijn afgehaakt. Dit terwijl een nieuwe aandeelhouder of investeerder voor de club cruciaal is. Alleen op die manier kan aan de schuldeisers het zogenaamde WHOA akkoord worden aangeboden, waarmee kan worden voorgesteld om een gedeelte van de schuld te voldeon en het restant zal worden kwijtgescholden. 

'De huidige stand van zaken is dat er geen overnamekandidaat meer lijkt te zijn en dat daarom het WHOA-akkoord niet kan worden uitgevoerd', schreef de club echter. 'ADO Den Haag gaat uiteraard na of er zich alsnog een nieuwe aandeelhouder en investeerder aandient. ADO heeft naar het zich laat aanzien tot eind van de maand de tijd om tot een oplossing te komen.'

Lees ook: ADO dieper in moeras: niemand wil club op dit moment kopen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen