Succesverhaal Simeone bij Atlético krijgt wéér vervolg

8 juli 2021, 20:26

Diego Simeone en Atlético Madrid zijn nog altijd zeer gelukkig met elkaar. Dat bleek uit de nieuwe verbintenis die de succesvolle oefenmeester donderdag ondertekende. Zijn nieuwe contract verbindt hem tot de zomer van 2024 aan de club waarvan hij nu al de meest succesvolle trainer in de geschiedenis is.

Donderdagavond meldde Atlético op de eigen website een akkoord met de oefenmeester. Als Simeone, die in december 2011 als trainer terugkeerde bij Atlético (als speler stond hij er ook al tweemaal onder contract), zijn contract uitzit, is hij twaalf seizoenen trainer geweest van Los Rojiblancos. Op dit moment is hij al veruit de langstzittende trainer ooit in de geschiedenis van La Liga. 

Afgelopen seizoen werd Simeone met Atlético nog kampioen van La Liga, na een razendspannende titelrace. Zo voegde hij voor de achtste keer een titel aan de prijzenkast van de club toe. Eerder won hij al eens de Spaanse landstitel, beker en Supercup en boekte hij Europees succes in de Europa League (twee keer) en de Europese Supercup (ook twee keer). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen