Ook Linssen veranderde telefoonnummer na uitgelekt screenshot

8 juli 2021, 15:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bryan Linssen is een van de Feyenoord-spelers die een nieuw telefoonnummer heeft moeten regelen nadat een screenshot van de Whatsapp-groep van de selectie uitlekte. Zijn nummer was daarop niet voldoende onleesbaar gemaakt, waarop zijn telefoon direct roodgloeiend stond. "Het was niet meer bij te houden", vertelde Linssen er lachend over. "Toen heb ik m'n telefoon uitgezet en de dag erna een nieuw nummer genomen."

Op het bewuste screenshot was te zien hoe Steven Berghuis - die op korte termijn de pikante stap naar Ajax lijkt te maken - de groepsapp verliet, waarop de spelers verrast reageerden. "Natuurlijk was het verrassend dat het uitlekte", reageerde Linssen tegenover ESPN. "Je verwacht niet dat het in de groep gebeurt. Het was een offseason-groep, niet zozeer de groep waar we nu in zitten. Wij weten ook dat Steven er niet uit ging omdat hij geen afscheid wilde nemen. Het had natuurlijk ook z'n redenen."

Lees ook: 'Ajax gaat Berghuis halen en ligt op poleposition voor Sulemana'

"In een groepsapp gaat het zo: er worden honderd gifjes in gestuurd, er wordt in gelachen, geouwehoerd", ging Linssen verder. "Eer worden niet snel gekke dingen gezegd tegen elkaar. Bij ons zal er nooit een issue zijn, maar omdat het uitkomt wordt alles breed uitgemeten. Iedereen krijgt een mening. Daarom is het ook vervelend dat het uitkomt."

Linssen zelf moest, net als ploeggenoot Jens Toornstra, zijn telefoonnummer veranderen. Zijn nummer was namelijk af te lezen op het screenshot, waarop hij vele telefoontjes en appjes ontving. "Ik weet niet wat ik allemaal kreeg toegestuurd. Ik heb niks geopend, want het was niet meer bij te houden. Om de seconde werd ik gebeld en kreeg ik berichten. Na een kwartier heb ik 'm uitgezet. Ik zag dat ik ook in groepsapp werd gegooid, die gingen helemaal los", vertelde de aanvaller, die er achteraf wel om leek te kunnen lachen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen