SC Cambuur komt met onverwacht contractnieuws

SC Cambuur komt met onverwacht contractnieuws

8 juli 2021 – Een verrassing uit Leeuwarden: David Sambissa blijft SC Cambuur alsnog trouw. De 25-jarige linksback heeft zijn aflopende contract met één seizoen verlengd. Tevens bevat de verbintenis een optie voor een extra jaar. Het leek er in eerste instantie sterk op dat Sambissa de club zou verlaten.

Cambuur maakte een jaar lang werk van de contractverlenging van Sambissa. In die tijd veranderde hij drie keer van management, vertelde technisch manager Foeke Booy eerder aan Voetbal International. Cambuur gaf de hoop op en keek naar andere opties, waaronder Caner Cavlan. Maar het is Sambissa die zich donderdagochtend weer op de training van Cambuur heeft gemeld.

"David is in de afgelopen drie seizoenen een vaste waarde geweest en heeft daarin ook een mooie ontwikkeling doorgemaakt", reageert financieel/technisch directeur Gerald van den Belt op het clubkanaal van Cambuur. "Hij heeft even de tijd genomen om goed na te denken over de beste vervolgstap in zijn carrière en we zijn blij dat hij tot de conclusie is gekomen dat dit bij onze club is."

Sambissa speelt sinds 2018 voor de Friese club. De Fransman kwam destijds over van FC Twente.

gerelateerd