'Ajax gaat Berghuis halen en ligt op poleposition voor Sulemana'

7 juli 2021, 22:40

Het is de afgelopen dagen relatief stil geweest rond Steven Berghuis, maar het lijkt slechts een kwestie van tijd voordat de 29-jarige aanvaller de overstap van Feyenoord naar Ajax maakt. Fabrizio Romano weet het zeker: de deal komt rond, slechts de laatste plooien moeten nog worden gladgestreken. Ook weet de transferspecialist meer over de situatie van Kamaldeen Sulemana.

Berghuis wordt al geruime tijd gelinkt aan een overgang naar aartsrivaal Ajax. In Rotterdam en Amsterdam houden ze de kaken voorlopig echter stijf op elkaar. Zo wilde Erik ten Hag dinsdag niets kwijt over de mogelijke komst van Berghuis, die zelf voorlopig ook zwijgt. De transfersom zal waarschijnlijk tussen de vier en acht miljoen euro bedragen.

En dan is er nog Sulemana. Ajax heeft de belangstelling voor de Ghanese vleugelaanvaller nooit onder stoelen of banken gestoken. Het is echter nog maar de vraag of de speler overkomt van Nordsjaelland. Sulemana is onlangs gesignaleerd in Rennes, waar hij heeft rondgekeken bij Stade Rennes. Ook Manchester United heeft de creatieveling op de korrel.

Maar volgens Romano ligt Ajax nog altijd op poleposition voor Sulemana, zo vertelt de journalist woensdag in een livestream op Twitch. De aanvaller zou er zelf nog niet helemaal uit zijn. De komst van Sulemana gaat Ajax een flinke duit kosten. Naar verluidt zijn de Amsterdammers bereid om vijftien miljoen euro (inclusief bonussen) neer te tellen voor het Ghanese talent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen