Nieuwe keeper Feyenoord maakt indruk bij oefenzege

7 juli 2021, 20:19   Bijgewerkt: 7 juli 2021, 20:55

Net als een week eerder heeft Feyenoord een oefenwedstrijd winnend afgesloten. Op trainingskamp in Oostenrijk werd met 1-0 gewonnen van het Zwitserse FC Zürich. Niet alleen Luis Sinisterra was met zijn doelpunt belangrijk voor de Rotterdammers, maar ook de nieuwe doelman.

€210k
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/ofir-marciano">Ofir Marciano werd onlangs overgenomen van het Schotse Hibernian en keerde direct een strafschop.

Naast de Israëlische doelman stonden ook zomeraanwinst Marcus Holmgren Pedersen, Francesco Antonucci en Nouafal Bannis in de basis. Leroy Fer werd wederom gebruikt als centrale verdediger en achterin bij Feyenoord stond het redelijk. De ploeg van Arne Slot schoot uit de startblokken, want al in de derde minuut had Sinisterra de score geopend.

Opstelling Feyenoord eerste helft

Het duurde vervolgens niet lang voordat FC Zürich ook het eerste wapenfeit mocht bijschrijven, want na een kwartier spelen kregen de Zwitsers een strafschop mee. Antonio Marchesano stond achter de bal, maar zag zijn strafschop katachtig gepakt worden door de doelman van Feyenoord, die daarmee direct laat zien wat hij in huis heeft.

In het tweede gedeelte gooide Slot de boel helemaal om en kwamen er tien nieuwe namen in. Ook met de tweede garnituur domineerde Feyenoord de wedstrijd en kwam het eigenlijk nauwelijks in de problemen. Net voor tijd kregen ook de Rotterdammers nog een strafschop, maar Robert Bozeník faalde eveneens vanaf elf meter. Zo heeft Feyenoord nu drie wedstrijden in de voorbereiding gespeeld, waarvan het er één gelijkspeelde en twee won. Een prima start dus voor de ploeg van Slot.

Opstelling Feyenoord tweede helft

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen