Paris Saint-Germain haalt met Sergio Ramos volgende ster binnen

7 juli 2021, 20:23   Bijgewerkt: 7 juli 2021, 20:37

Paris Saint-Germain heeft de komst van Sergio Ramos afgerond. De Parijzenaars maken via de officiële kanalen melding van de komst van de 35-jarige Spaanse verdediger. Ramos doorstond woensdag met succes de medische keuring in de Franse hoofdstad en zette vervolgens zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen.

Het werd de voorbije dagen al duidelijk dat Ramos zijn loopbaan zou vervolgen bij Paris Saint-Germain. De routinier genoot na zijn vertrek bij Real Madrid ook belangstelling van Engelse clubs, waarvan één hem naar verluidt zelfs een betere aanbieding deed. Ramos wees de Engelse interesse van de hand en koos ervoor om PSG zijn jawoord te geven, waardoor hij volgend seizoen in het Parc des Princes te bewonderen zal zijn.

Ramos vertrok onlangs bij Real Madrid omdat hij geen overeenstemming kon bereiken over een nieuw contract. De Spanjaard, die niet door bondscoach Luis Enrique werd meegenomen naar het EK, wilde een contract voor twee seizoenen, terwijl Real Madrid hem voor slechts één jaar wilde vastleggen. Toen Ramos alsnog toehapte, hadden de Madrilenen hun aanbieding al ingetrokken.

Ramos gaat met rugnummer 4 in Parijs spelen. "Uit bijgeloof hou ik van dit rugnummer. Ik had het toen ik mijn carrière startte en heb het mijn hele loopbaan gehad. Nu maakt het nummer deel uit van mij als persoon en professional. Het is voor mij een voorrecht om dit nummer te krijgen bij zo'n grote club", reageert Ramos via het clubkanaal.

Paris Saint-Germain toont zich deze zomer slagvaardig op de transfermarkt. Eerder kaapte de club al Georginio Wijnaldum voor de neus van FC Barcelona weg en werd er diep in de buidel getast voor de komst van Achraf Hakimi. De Parijzenaars staan ook op het punt om zich te versterken met Gianluigi Donnarumma, die transfervrij overkomt van AC Milan.

Lees ookDit wordt de ongekende sterrenformatie van Paris Saint-Germain

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen