Man van honderd miljoen verhuist naar Engelse bank

7 juli 2021, 19:58

Engeland en Denemarken nemen het tegen elkaar op in de halve finale van het Europees kampioenschap. Daarbij heeft Gareth Southgate één wijziging doorgevoerd ten opzichte van het met 0-4 gewonnen duel met Oekraïne. Toen ontbrak Arsenal-talent Bukayo Saka namelijk, waardoor Jadon Sancho in de basis stond.

Inmiddels is de jonge buitenspeler weer terug, waardoor hij door de trainer direct weer bij de eerste elf werd gezet. Zodoende verhuist Sancho, de man die onlangs voor bijna honderd miljoen euro de overstap van Dortmund naar Manchester United maakte, weer naar de bank. Sancho begon de eerste wedstrijden van het toernooi ook al op de reservebank.

Denemarken start in dezelfde opstelling als in de gewonnen ontmoeting met Tsjechië. Kasper Dolberg begint dus weer in de punt van de aanval. Hij maakte drie doelpunten in de laatste twee wedstrijden van Denemarken.

Opstelling Engeland: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Philips, Rice; Saka, Mount, Sterling; Kane.

Opstelling Denemarken: Schmeichel; Christensen, Kjaer, Vestergaard; Stryger, Hojbjerg, Delaney, Maehle; Braithwaite, Dolberg, Damsgaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen