Van den Brom slaat weer toe in Eredivisie, nu bij Willem II

7 juli 2021, 12:57

Oefenmeester John van den Brom heeft met RC Genk Mike Trésor Ndayishimiye (22) overgenomen van Willem II. De middenvelder annex aanvaller heeft een handtekening gezet onder een verbintenis voor vier seizoenen bij de Jupiler Pro League-club. Welk bedrag er voor hem op tafel moet komen, is niet bekend.

Dat hebben beide clubs bekend gemaakt via de officiële kanalen. Vermoedelijk maakt Willem II wel een aardige winst op de spelmaker, aangezien hij voor ongeveer een half miljoen euro overgenomen werd van NEC in de zomer van 2020. In zijn eerste seizoen had hij op huurbasis vanuit die club heel veel indruk gemaakt in Tilburg. Afgelopen seizoen was hij - net als overigens heel de ploeg van destijds nog Adrie Koster - beduidend minder in vorm. 

In totaal kwam hij tot zestig officiële wedstrijden voor de Tilburgers, waarin hij veertien goals maakte en achttien succesvolle eindpasses gaf. Voor zijn periode bij NE stond hij onder contract bij Anderlecht, voor wie hij in de jeugdafdeling speelde. Door zijn goede spel kwam hij ook in aanmerking voor Jong België.

Eerder pikte Van den Brom, die afgelopen seizoen tweede werd achter Club Brugge en de voorrondes van de Champions League ingaat, Carel Eiting al op bij Ajax, waardoor zijn selectie een steeds meer 'Nederlands' tintje krijgt. Cyriel Dessers, voormalig speler van onder andere Heracles Almelo en FC Utrecht, stond al onder contract bij de Belgische topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen