Ajax wacht op handtekening Sulemana in 'schimmig spel'

7 juli 2021, 12:17   Bijgewerkt: 7 juli 2021, 12:22

Ajax is nog altijd bovenmatig geïnteresseerd in FC Nordsjaelland-aanvaller Kamaldeen Sulemana (19). De Amsterdammers zetten er nog altijd op het aantrekken van de buitenspeler, maar witte rook is er nog niet. Eigenlijk ontbreekt alleen nog de handtekening van de hoofdrolspeler. 

Dat vertelt Freek Jansen, journalist van Voetbal International. Hij sprak Gerry Hamstra, de rechterhand van directeur voetbalzaken Marc Overmars, over de mogelijke komst van Sulemana, die door Ajax werd bekeken tijdens de oefenwedstrijd tegen Vitesse, waarin hij in een kwartiertje speeltijd wist te scoren. "Maar Hamstra kon er eigenlijk weinig over zeggen", vertelt Jansen.

"Het is een beetje een schimmig spel rondom hem. Ajax wil hem al vanaf januari en ze blijven hem volgen. Ze zijn bij hem geweest, hij is in Amsterdam geweest en heeft een rondleiding gehad. Waar is het wachten dan op zou je zeggen? Op de handtekening van Sulemana", legt de journalist uit. "Het is een beetje een vaag verhaal, dat eerst met zaakwaarnemers te maken zou hebben en de vergoedingen daarvoor. Maar dat is inmiddels wel uit de lucht."

Lees ook: Ajax neemt alsnog afscheid van Scherpen via koopdeal

En dus ligt in principe de weg open voor Sulemana, wiens handtekening alleen nog ontbreekt. "Maar hij is vorige week ook gesignaleerd in Rennes, om te kijken bij Stade Rennes. Hij maakt er zelf nog wel een projectje van", weet Jansen, die ook stelt dat Ajax geen maanden blijft wachten. "Het moet niet te lang blijven duren, want het is wel duidelijk dat er nog buitenspelers moeten komen bij Ajax." Daarvoor staat ook Steven Berghuis op het lijstje, maar over hem heeft men in Amsterdam het gevoel dat het wel rondkomt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen