'Sevilla wil Idrissi slijten: Club Brugge in de markt'

6 juli 2021, 17:10   Bijgewerkt: 6 juli 2021, 17:20

Sevilla hoopt Oussama Idrissi deze zomer te verkopen. De Marokkaanse aanvaller werd een jaar geleden voor miljoenen overgenomen van AZ, maar heeft de hoge verwachtingen in La Liga nooit kunnen inlossen. Afgelopen seizoen werd hij nog een halfjaar verhuurd aan Ajax, maar ook daar kon hij geen potten breken. Toch hoopt Sevilla nog een flink bedrag te vangen voor de aanvaller. 

In de zomer van 2020 pikte Sevilla de linksbuiten voor een bedrag rond de twaalf miljoen euro op in Alkmaar, waar hij tot een van de beste buitenspelers van de Eredivisie was uitgegroeid. Idrissi verdiende een contract tot de zomer van 2025, maar dat lijkt hij niet uit te gaan dienen. Volgens het Spaanse Estadio Deportivo mag Idrissi de komende weken op zoek naar een nieuwe club.

Spaanse bronnen melden dat onder meer Club Brugge de Marokkaanse Nederlander op het oog heeft als versterking voor het nieuwe seizoen, maar die club dient dan wel diep in de buidel te tasten. Sevilla hoopt het liefst geen verlies te maken op de buitenspeler. Brugge heeft in ieder geval veel ervaring met Nederlandstalige spelers: ook Bas Dost, Noa Lang, Tahith Chong, Ruud Vormer en Stefano Denswil staan er onder contract.

De 25-jarige aanvaller, goed voor zeven interlands voor Marokko, speelde afgelopen halfjaar slechts zeven wedstrijden voor Ajax in de Eredivisie. Daarin was hij bij nul treffers betrokken. In zijn laatste seizoen bij AZ was hij goed voor dertien goals en vijf assists.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen