'PSV bepaalt minimumbedrag voor begeerde Madueke'

6 juli 2021, 16:46

PSV moet nog altijd vrezen voor een zomers vertrek van Noni Madueke. De jonge Engelsman staat in de belangstelling van diverse Europese topclubs, waaronder Borussia Dortmund. De buitenspeler is op zoek naar speeltijd en zal zijn keuze voor een nieuwe club daarop baseren. Ook een langer verblijf in Eindhoven behoort tot de mogelijkheden.

Dat meldt Voetbal International. Volgens het weekblad is technisch directeur John de Jong niet onder de indruk van een bod onder de twintig miljoen euro voor de aanvaller, die als jeugdspeler werd opgepikt bij Tottenham Hotspur en afgelopen seizoen veel indruk maakte als invaller bij de topclub. Dat heeft ook Dortmund gezien: naast Donyell Malen heeft het ook Madueke op de korrel.

Voor Madueke staat het toekomen aan spelen voorop. De negentienjarige aanvaller heeft de clubs voor het uitkiezen, maar wil de beste keuze voor zijn loopbaan maken. De aanvaller heeft nog een contract tot de zomer van 2024 in Eindhoven, waardoor PSV een flink bedrag voor hem kan vangen. Hij onderstreepte zijn waarde door met twee goals en twee assists van grote waarde te zijn tijdens het oefenduel met RWDM.

De Engels jeugdinternational kwam afgelopen seizoen uiteindelijk tot 24 optredens in de Eredivisie. Omdat hij voornamelijk zijn opwachting maakte als invaller, kwam hij tot slechts 956 minuten. Daarin was hij zeven keer trefzeker en bereidde hij zes treffers voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen