RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Italianen hebben gelachen om 'wonderlijke genezing' Immobile

Italianen hebben gelachen om 'wonderlijke genezing' Immobile

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

6 juli 2021 – Het was het meest opmerkelijke moment uit de wedstrijd tussen België en Italië. In aanloop naar de 0-1 van Nicolò Barella ging Ciro Immobile als een stervende zwaan naar de grond in een poging een strafschop te versieren. De aanvaller veinsde een blessure en nadat Italië op voorsprong was gekomen, stond Immobile op alsof er niets was gebeurd. In het Italiaanse kamp is naderhand flink gelachen om het voorval.

Dat vertelde Leonardo Bonucci in aanloop naar de halve finale tegen Spanje. "Hij werd op zijn enkel geraakt en de vreugde van het doelpunt deed de pijn verdwijnen", zei Bonucci met een lach op zijn gezicht op de persbijeenkomst richting het duel op Wembley. "Ciro is een correct persoon, zulke dingen gebeuren nu eenmaal op het voetbalveld. Wij hebben er ook grappen over gemaakt."

Immobile maakte zich, met name in België, niet bepaald populair met zijn actie. Youri Mulder was zelfs van mening dat het doelpunt van Barella afgekeurd had moeten worden vanwege een schwalbe. "Als je de regels strikt volgt, moet je dat doelpunt afkeuren", zei hij bij Sporza. "Met een schwalbe misleidt Immobile de boel. Dat mag toch niet? Niet dat de Belgen daardoor gewonnen hadden, maar zulke theaterstukken storen me erg."

Volgens de bookmakers is Italië de favoriet om dinsdagavond ten koste van Spanje de EK-finale te halen. Bonucci vindt niet dat er een duidelijke favoriet is, maar stelt wel dat de Azzurri klaar zijn om Spanje pijn te doen. "We willen de Italianen trots maken en ook voor Spinazzola (die door een achillespeesblessure lang uit de roulatie is, red.) de finale halen, dat zijn we hem verschuldigd." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd