Kahn ontvangt Zirkzee met open armen bij Bayern München

5 juli 2021, 23:51

Oliver Kahn, kersverse voorzitter van FC Bayern München, denkt dat zijn club over een perfecte selectie voor het aanstaande seizoen beschikt. Daarbij zit ook Joshua Zirkzee, die afgelopen seizoen een teleurstellend verblijf beleefde bij het Italiaanse Parma. Kahn heeft echter hoge verwachtingen van de nog altijd pas twintigjarige aanvaller.

De Schiedammer, die in de jeugdopleiding van Feyenoord speelde, beleefde een sterk debuutseizoen bij Bayern München. Met diverse treffers tijdens invalbeurten bewees hij zich als een volwaardige stand-in voor vaste spits Robert Lewandowski. Sindsdien beleefde Zirkzee een mindere periode, maar Kahn schept hoge verwachtingen. "We hebben een goede selectie, zeker omdat we ook Zirkzee en Chris Richards terug hebben na een verhuurperiode."

Kahn zag in het verleden al vaker verhuurde spelers beter terugkeren. "We verwachten dan ook van Julian Nagelsmann dat hij spelers als Zirkzee naar een hoger niveau gaat tillen." Nagelsmann nam deze zomer het stokje over van Hansi Flick, die aan de slag gaat bij de Duitse nationale ploeg.

Bayern München moest deze zomer afscheid nemen van David Alaba en Jerome Boateng, de laatste jaren zeer gewaardeerde krachten in het hart van de defensie. Dayot Upamecano, die werd overgenomen van RB Leipzig, moet de defensie de komende jaren gaan leiden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen