VVV eist miljoenen voor Giakoumakis: "Het is geen koehandel"

5 juli 2021, 21:43

Georgios Giakoumakis is niet voor een laag bedrag op te pikken in Venlo. De topscorer van het afgelopen Eredivisieseizoen staat nog altijd onder contract bij VVV-Venlo, maar heeft zich na het recordseizoen in de kijker gespeeld bij diverse (inter)nationale clubs. VVV hoopt ondanks de degradatie de hoofdprijs te vangen voor de Griekse sluipschutter.

Dat Giakoumakis met VVV de Keuken Kampioen Divisie ingaat, lijkt uitgesloten. De Venlonaren degradeerden afgelopen seizoen roemloos uit de Eredivisie, maar hopen alsnog miljoenen over te houden aan dat jaar. Giakoumakis moet namelijk de clubkas gaan spekken. "De clubs die zich gaan melden weten wel ongeveer hoe of wat", aldus technisch manager Stan Valckx tegen ESPN.

Valckx wil geen prijskaartje aan de spits hangen. "Nee, daar doe ik niet aan mee. Boven de twee miljoen? Ja, dat zeker." Verder wilde Valckx niet gaan. "Het is geen koehandel." Giakoumakis beschikt nog over een tweejarig contract bij de Limburgse club. Met name clubs uit Duitsland en Turkije hebben hun pijlen gericht  op de Griekse goaltjesdief.

Dankzij zijn zeer succesvolle seizoen verdiende Giakoumakis afgelopen seizoen een uitverkiezing voor de Griekse nationale ploeg. De 26-jarige spits staat op één treffer na zes interlands.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen