Done deal: AZ doet zaken zaken met Stoke City

5 juli 2021, 19:02

Bruno Martins Indi staat de komende vier seizoenen onder contract bij AZ. De Alkmaarders hebben de 29-jarige verdediger definitief overgenomen van Stoke City. Martins Indi speelde vorig seizoen op huurbasis in het AFAS Stadion. Die samenwerking beviel zo goed, dat de mandekker de definitieve overstap heeft gemaakt.

"Bruno heeft afgelopen seizoen laten zien van meerwaarde te zijn voor AZ", motiveert directeur voetbalzaken Max Huiberts op het clubkanaal van AZ. "Zijn kwaliteiten staan buiten kijf. Daarnaast brengt hij leiderschap en veel ervaring met zich mee. Tegelijkertijd is hij heel erg gretig om te presteren. Bovendien is hij een linksbenige verdediger, waarmee wij onze opties in de defensie vergroten. Kortom, Bruno is een speler die ons sterker maakt."

Martins Indi: "AZ is een club die goed bij mij past. De speelstijl en manier van werken spreekt mij enorm aan. Daarnaast kan ik bij AZ in de top van Nederland spelen en bovendien spelen we Europees voetbal. Ik geloof in de plannen van de club en ik voel dat ik nog veel te geven heb. Het afgelopen seizoen smaakte dan ook naar meer."

Met Martins Indi heeft de selectie van AZ vier centrale verdedigers. Naast Martins Indi zijn dat Timo Letschert, Pantelis Hatzidiakos en Sam Beukema, die deze zomer overkwam van Go Ahead Eagles.

Lees ook: AZ verlengt contract van Druijf en zwaait hem ook gelijk weer uit

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen