Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

AZ verlengt contract van Druijf en zwaait hem ook gelijk weer uit

AZ verlengt contract van Druijf en zwaait hem ook gelijk weer uit

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

5 juli 2021 – Ferdy Druijf speelt ook komend seizoen voor KV Mechelen. De spits van AZ wordt opnieuw verhuurd aan de Belgen. Tegelijkertijd hebben de Alkmaarders het contract van de 23-jarige spits met een jaar verlengd, waardoor hij tot de zomer van 2025 verbonden is aan AZ.

Druijf speelde afgelopen half jaar ook op huurbasis voor Mechelen. In de 23 duels die Druijf speelde, maakte hij zeven doelpunten. "Ferdy heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn half jaar in België. Hij krijgt daar de kans om veel speelminuten te maken en zich verder te ontwikkelen. Ferdy is op een leeftijd waarbij het belangrijk is om veel te spelen", zegt Max Huiberts, directeur voetbalzaken van AZ, op het clubkanaal van de Noord-Hollanders.

Mechelen is verheugd met de tijdelijke komst van Druijf. "Ferdy had in het begin een aanpassing nodig. Dat is normaal wanneer je in het midden van het seizoen ergens aankomt," zegt sportief directeur Tom Caluwe op het clubkanaal van Mechelen. "Maar als je zijn inbreng daarna bekijkt, dan zijn wij uiteraard heel blij dat we hem nog voor seizoen aan ons kunnen binden. Toen heeft Ferdy duidelijk getoond dat hij een meerwaarde voor onze club is."

Volgens De Telegraaf wilde AZ Druijff aanvankelijk verkopen, maar wilden geïnteresseerde clubs niet voldoen aan het prijskaartje van 3,5 miljoen euro. Echter heeft hij in Alkmaar weinig perspectief op speeltijd. In het AFAS Stadion had Druijff concurrentie van Myron Boadu, Thijs Oosting en is het de bedoeling dat Willem II'er Vangelis Pavlidis wordt aangetrokken.

Lees ook: 'Pavlidis-transfer naar AZ moeilijk, Ndayishimiye wel weg' Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd