PEC-verdediger Paal blijft kalm onder de flinke belangstelling

4 juli 2021, 18:46

Kenneth Paal (links op foto) wordt met een mooi rijtje clubs in verband gebracht. Hij is al gelinkt aan Celtic, AZ, Barnsley, Girondins Bordeaux en Saint-Étienne. De 24-jarige linksback doet ook graag een stapje hogerop, maar vooralsnog speelt hij dit seizoen 'gewoon' voor PEC Zwolle. Als hij de komende weken een transfer maakt, verkast de vleugelverdediger het liefst naar Engeland.

"Ook dat heb ik altijd gezegd. Met mijn spel kom ik daar het meest tot mijn recht", zegt Paal tegen De Stentor. Hij heeft de voorkeur voor een route die Gustavo Hamer volgt. Hamer verkaste vorig jaar naar Coventry City en heeft zich daar in de kijker van clubs uit de Premier League gespeeld.

Paal: "Ja, zo zie ik dat het liefst. En vergis je niet in het niveau van het Championship. Ik weet zeker dat veel clubs uit de Eredivisie het daar moeilijk zouden krijgen. Dat is echt een mooie competitie. Ik zou dat graag willen ervaren." De kans dat Paal deze zomer nog een transfer maakt, blijft reëel. De oud-PSV'er beschikt over een eenjarig contract en PEC Zwolle zal een transfer bij een goed bod niet dwarsbomen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen