'Mourinho wil Dijks als opvolger Spinazzola'

4 juli 2021, 09:20

AS Roma moet op zoek naar een nieuwe linksback, nu revelatie Leonardo Spinazzola zijn achillespees heeft gescheurd tijdens het EK. In de kwartfinale van het Europees kampioenschap tegen België sloeg het noodlot toe voor de uitblinkende Italiaan. Roma-coach José Mourinho heeft twee opties in beeld voor de vrijgekomen plek links achterin.

AS Roma heeft sowieso een nieuwe linksback nodig, want Spinazzola staat naar verwachting vier maanden aan de kant. Mitchell Dijks behoort daardoor volgens transferspecialist Gianluca Di Marzio tot de mogelijke versterkingen. De voormalig Ajacied speelde al 58 competitie4wedstrijden voor Bologna, waar hij een van de meest stabiele factoren is. De 28-jarige linkspoot heeft nog een contract tot 2023 in Bologna.

Ook de naam van Federico Dimarco is gevallen in Stadio Olimpico. De linksachter van Inter vertegenwoordigt echter een hoge transferwaarde. De Milanese landskampioen verlangt een bedrag van rond de tien miljoen euro voor Dimarco, die afgelopen seizoen nog op huurbasis uitkwam voor Hellas Verona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen