Uitblinkers Madueke en Zahavi helpen PSV aan oefenzege

3 juli 2021, 16:52

PSV is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een overwinning op het Belgische RWDM. De Eindhovenaren kenden een valse start en kwamen al vroeg op achterstand, maar wonnen het duel uiteindelijk ruim: 6-2. Onder meer Eran Zahavi en Noni Madueke kenden met twee treffers een goede start van de voorbereiding.

De formatie van de Eindhovenaren was een interessante: de vier nieuwelingen Joël Drommel, Phillipp Mwene, André Ramalho en Davy Pröpper verschenen allemaal aan de aftrap van het duel. Dat gold alleen niet voor de nu definitief van Chelsea overgenomen Marco van Ginkel (vorig seizoen gehuurd), die pas na rust zijn minuten zou krijgen. Met deze nieuwelingen in het veld kende PSV echter wel een valse start: al na vier minuten was het 0-1 voor de Belgische tweedeklasser. 

Een antwoord volgde echter snel. Noni Madueke verzorgde de voorbereiding, waarna Yorbe Vertessen de stand gelijk kon trekken. Een kopbal van Eran Zahavi betekende vervolgens de 2-1, maar ook de Belgen maakten al snel weer gelijk. Pas kort voor rust was het Madueke die vanaf elf meter zorgde dat de ploeg van Roger Schmidt na een wisselvallige eerste helft toch met een 3-2 voorsprong de kleedkamer op kon zoeken.

In een nieuwe formatie - alleen Zahavi, Madueke en Pablo Rosario bleven staan - slaagde PSV er in de tweede helft wél in om uit te lopen. Het was jeugdspeler Jeremy Antonisse die de ploeg in de 54e minuut op 4-2 zette. Kort daarna tekende Zahavi voor zijn tweede van de middag en tien minuten deed Madueke hetzelfde. Hij bepaalde de eindstand daarmee op 6-2. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen