'Dumfries op weg naar Inter: PSV mikt op twintig miljoen euro'

3 juli 2021, 11:05

Denzel Dumfries vertrekt deze zomer hoogstwaarschijnlijk bij PSV, maar zijn bestemming is nog onbekend. Volgens Valentijn Driessen is de kans groot dat de 25-jarige vleugelverdediger volgend seizoen in de Serie A is te bewonderen. Inter heeft de beste papieren om Dumfries in te lijven.

Everton is ook in de markt voor Dumfries. "Maar je moet wel geld hebben om iemand te kunnen halen", zegt Driessen bij De Oranjezomer. "Raiola is natuurlijk close met Inter. Wat ik ervan begreep, is dat Dumfries as we speak met Raiola onderweg naar Inter. Inter heeft volgens mij de beste papieren om hem binnen te halen. Hakimi hebben ze aan Paris Saint-Germain verkocht, dus ze zoeken een rechtsback. Dat is een beetje hetzelfde type speler als Dumfries."

Marco Timmer bevestigt zaterdagmorgen bij VI EK Live dat Dumfries onderweg is naar Italië. "Dat Inter dé kandidaat is, is ook mijn informatie. Ik weet dat Denzel bij Mino Raiola in Monaco is. Deels om vakantie te vieren, maar deels ook om te praten over zijn toekomst. Maar Everton, Marcel Brands die daar zit, wil hem ook heel graag", vertelt hij.

De verkoop van Dumfries gaat PSV een mooi bedrag opleveren. "Het is even afwachten hoeveel geld ermee gemoeid is. Natuurlijk heeft PSV een richtbedrag in het hoofd. Dat was rond de vijftien miljoen en na het EK mikken ze op twintig miljoen, exclusief bonussen. Dat is denk ik ook reëel als je ziet hoe die jongen zich heeft gemanifesteerd. Op karakter kan hij de top aan. Steeds als mensen tegen hem zeggen: dit kun je niet, dan bewijst hij het tegenovergestelde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen