'Tadic staat open voor zomerse overgang naar AC Milan'

3 juli 2021, 09:22   Bijgewerkt: 3 juli 2021, 09:56

Ajax lijkt rekening te moeten houden met een zomers vertrek van Dusan Tadic. De 32-jarige aanvaller van de Amsterdammers weet zich in de belangstelling van AC Milan, zo claimt transferspecialist Gianluca Di Marzio. Tadic zou openstaan voor een mogelijke overgang naar Italië.

Di Marzio schrijft dat AC Milan serieus overweegt werk te maken van de komst van Tadic. De leiding van Italiaanse club zou reeds contact hebben gehad met de entourage van de Servische aanvaller. Milan heeft zich nog niet gemeld bij Ajax en het is nog maar de vraag of de Amsterdammers bereid zijn om hun captain te laten gaan.

AC Milan-watcher Andrea Longoni gaf vrijdag al aan dat Tadic op het lijstje staat in Milaan. Tadic beschikt bij Ajax over een contract dat nog jaren doorloopt. In de zomer van 2019 verlengde hij zijn verbintenis tot liefst 2026. Het is de bedoeling dat Tadic tot 2023 blijft voetballen en zich daarna gaat richten op het trainersvak.

Tadic is sinds 2018 speler van Ajax. De Amsterdamse club nam de aanvaller destijds over van Southampton. In 159 wedstrijd was hij goed voor liefst 77 doelpunten. Tadic stond vorig jaar ook in de nadrukkelijke belangstelling van FC Barcelona, maar wees de Catalaanse grootmacht af. "Dit is mijn club en daar doe ik alles voor", gaf hij aan in De Telegraaf.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen