Ajax-target Sulemana gezien in Rennes: ''Met Ajax is alles rond''

2 juli 2021, 23:27

Kamaldeen Sulemana is een van de grote transfertargets van Ajax deze zomer. Lang leek het slechts een formaliteit dat de Ghanees zijn handtekening onder een contract in Amsterdam zou zetten, maar het lijkt er steeds meer op dat Ajax net als bij Richarlison net naast de aanvaller grijpt. Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, spreekt in de podcast Kick-off van een zeer opmerkelijke situatie.

Sulemana is namelijk gesignaleerd in Rennes, waar hij naar verluidt is om te spreken over een transfer naar Stade Rennes. "Het is heel opmerkelijk, want met Ajax is alles eigenlijk rond. De zaakwaarnemers die heel veel geld vroegen, zijn ingebonden. Ajax dacht een akkoord te hebben met de speler, zaakwaarnemers en met de club, maar Sulemana kreeg een beetje last van plankenkoorts."

"Hij zou gekeurd worden, maar had ineens twee dagen uitstel gevraagd. Opeens was hij terug naar Denemarken en nu duikt hij op in Rennes." Zo vreest de verslaggever ervoor dat het een vergelijkbare situatie gaat worden als het voorval met Richarlison, die op het laatste moment toch voor Watford koos. "Ik vrees voor Ajax dat hij door de vingers gaat glippen."

Lees ookVerweij vreest dat Ajax wordt gepiepeld in transfer Sulemana

Voor Sulemana moet Ajax overigens flink de portemonnee trekken. Hij moet rond de vijftien miljoen euro kosten. Toch geeft Verweij de Ajacieden nog een beetje hoop. "Het schiet alle kanten op, dus het kan ook de goede kant op schieten. Hij is een jongen uit de Deense competitie en er voetbalt een landgenoot bij Ajax, dus je zou toch zeggen: ga die kant op. Een betere opstap naar de Europese top heb je niet. Maar de eigenaar van Stade Rennes is schathemeltjerijk, dus misschien dat het toch een financiële kwestie is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen