Hoofdpijndossier PEC: ook Hamdi wordt géén directeur

2 juli 2021, 15:30

PEC Zwolle moet opnieuw op zoek naar een algemeen directeur die Adriaan Visser kan opvolgen. De gesprekken met Mohammed Hamdi waren in een vergevorderd stadium, maar uiteindelijk besloten de partijen toch niet met elkaar verder te gaan. Volgens de club past Hamdi uiteindelijk toch niet in het gewenste profiel. 

Dat nieuws werd vrijdag gebracht door De Stentor. De krant spreekt inmiddels van een hoofdpijndossier. Na het afhaken van een vijftal kandidaten - Jacco Eltingh, Evert Leideman, Marianne van Leeuwen, René de Heer en Jacco Vonhof - was voormalig ADO-directeur Hamdi de enige overgebleven kandidaat. Zijn komst leek al nagenoeg rond: 1 oktober zou de directeur beginnen.

Hamdi had al goedkeuring gekregen van de raad van commissarissen, maar na een onderling overleg besloot zowel de rvc als Hamdi dat het beter was om de procedure niet voort te zetten. Voor PEC begint de tijd daarmee wel flink te dringen. Nog altijd hoopt de club - die inmiddels al aan de voorbereiding is begonnen - voor 1 oktober een nieuwe directeur te hebben. 

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen