'Internazionale wil geschorste Onana, maar twijfelt nog wanneer'

2 juli 2021, 11:05

Internazionale is serieus in de markt voor André Onana. De doelman zit momenteel nog een dopingstraf uit, maar de Italiaanse club hoopt hem daardoor voor een prikkie op te kunnen halen. Er zijn echter meerdere kapers op de kust.

Volgens transferexpert Gianluca Di Marzio is de belangstelling van Inter serieus. Het is alleen nog niet duidelijk wanneer Onana de overstap moet maken naar Milaan. Als Inter hem nu wil, moet er een transfersom op tafel gelegd worden, terwijl hij over een jaar transfervrij de overstap kan maken. Mochten de Italianen een jaar willen wachten, dan bestaat de kans dat een andere club er al met de doelman vandoor is gegaan.

Onana is tot 4 november geschorst omdat hij een dopingschorsing uitzit. Bij een controle buiten de wedstrijden om is hij positief getest op het verboden middel furosemide. In eerste instantie werd de doelman voor een jaar geschorst, maar de straf is verminderd door het hogerberoep van Ajax. Hij mag twee maanden voor zijn straf voorbij is weer meetrainen, dus vanaf september kan hij weer aan de bak. De vraag is alleen waar hij dat zal doen.

Naast Inter is ook Arsenal lange tijd genoemd als mogelijke nieuwe club. Het is inmiddels al een tijdje stil ron de Engelse club. Wat wel zeker is, is dat Onana niet bij Ajax zal blijven. De sluitpost wilde zijn contract niet verlengen, waardoor de Amsterdammers Remko Pasveer en Jay Gorter naar de Johan Cruijff ArenA haalden. Zij moeten de concurrentie aangaan met Maarten Stekelenburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen