'Borussia Dortmund en Lazio strijden om gewilde St. Juste'

2 juli 2021, 10:12   Bijgewerkt: 2 juli 2021, 10:26

Jeremiah St. Juste zat bij de voorselectie van het Nederlands elftal, maar viel net voor het Europees kampioenschap. Ondanks die teleurstelling kan het alsnog een prachtige zomer worden voor de verdediger. Een mooie transfer ligt namelijk in het verschiet.

Onlangs zijn Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg en Bayer Leverkusen genoemd als geïnteresseerde partijen, maar er is ook serieuze belangstelling vanuit Italië. Sport Bild weet namelijk dat de verdediger op de radar staat van SS Lazio. De Romeinse club zou voornamelijk moeten concurreren met de club uit Dortmund, die ongeveer vijftien miljoen euro willen neerleggen voor de mandekker.

Dortmund heeft Jadon Sancho voor minstens 85 miljoen euro verkocht en heeft dus de nodige financiële armslag om de voormalig Heerenvener en Feyenoorder op te pikken uit Mainz. St. Juste ligt nog tot medio 2023 vast, waardoor de Bundesligaclub hem niet per se van de hand hoeft te doen. Dat kan positief zijn voor de onderhandelingen van de Bundesliga-middenmotor, maar de verwachting is wel dat de verdediger sowieso vertrekt. De vraag is alleen nog naar welke club. 

De centrale verdediger ontbrak in de eerste trainingen van het nieuwe seizoen: de 24-jarige krijgt vanwege zijn trip met het Nederlands elftal nog een paar dagen vrij. Het is dus de vraag of hij überhaupt nog bij de selectie van Mainz aan gaat sluiten tijdens de voorbereiding of dat hij meteen zijn koffers kan pakken voor een nieuw avontuur.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen