'Jaloerse Mbappé ruziet met Griezmann na Franse uitschakeling'

2 juli 2021, 08:40

De verstandhouding tussen Kylian Mbappé en Antoine Griezmann heeft een vriespunt bereikt. Eerstgenoemde zou jaloers zijn op zijn ploeggenoot, die volgens Mbappé een voorkeursbehandeling krijgt van bondscoach Didier Deschamps.

Dat meldt L'Équipe. Het zou vooral de jaloezie van de spits van Paris Saint-Germain zijn die de verstandhouding tussen de twee bemoeilijkt. Met name het feit dat er voor de aanvaller van Barcelona een belangrijkere rol was weggelegd op het EK dan voor Mbappé zou tot irritatie hebben geleid. De aanvaller van FC Barcelona was één keer trefzeker en één keer de aangever, terwijl het supertalent alleen een assist op zijn naam heeft staan. 

'Mbappé was veel drukker met het feit dat Griezmann de hoofdrol opeiste dan met zich puur op het voetbal te focussen en de beste versie van zichzelf te geven om les Bleus aan zeges te helpen', valt te lezen in de Franse krant. Het medium weet dat er in 2018 al frictie was ontstaan tussen beide aanvallers. Griezmann zou altijd een positievere houding hebben gehad dan Mbappé, die 'veel egoïstischer is en gefocust op het eigenbelang'.

Het werd een teleurstellend EK voor Frankrijk, dat in de achtste finales na strafschoppen werd uitgeschakeld door Zwitserland. Mbappé kreeg de eer om de laatste van de vijf Franse penalty's te nemen, maar hij was de enige speler die niet wist te scoren. Op het wereldkampioenschap was hij nog dé man met vier doelpunten en een assist.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen