Kuijt reageert voor het eerst op hardnekkige facelift-geruchten

1 juli 2021, 21:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Kijkers van Ziggo Sport moesten in januari even twee keer knipperen toen Dirk Kuijt de wedstrijd tussen Tottenham Hotspur en Liverpool analyseerde. De voormalig aanvaller zag er heel anders uit dan voorheen en maakte daarmee vele tongen los. In een interview in Story ontkent Kuijt dat hij een facelift heeft ondergaan.

"Dat is gewoon niet waar. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar. Inmiddels ben ik wel wat gewend", vertelt de veertigjarige Kuijt, die wel iets heeft laten doen aan zin gezicht. "Wat ik wel heb laten doen is een ooglidcorrectie bij beide ogen."

Dat was ook echt nodig, legt Kuijt uit. "Want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen. Na de ingreep was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel."

Kuijt vertrok in februari bij Feyenoord en zit sindsdien zonder club. Na het vertrek van Maurice Steijn bij NAC Breda is de naam van Kuijt opgedoken in het Rat Verlegh Stadion. BN De Stem, dat dicht op het vuur zit, gaat er echter niet van uit dat de voormalig speler van Liverpool zal worden aangesteld bij de Bredase club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen