Juventus verschaft duidelijkheid over toekomst Ronaldo

1 juli 2021, 16:51

Cristiano Ronaldo gaat helemaal nergens heen. Waar de voorbije maanden volop werd gespeculeerd over een vertrek van Portugese ster bij Juventus, verwijst zijn werkgever de geruchten naar het rijk der fabelen.

"We hebben geen signaal ontvangen dat Ronaldo ons wil verlaten en wij hebben niet het signaal afgegeven dat we afscheid willen nemen", laat Federico Cherubini, de nieuwe technisch directeur van Juventus optekenen tijdens een persbijeenkomst. "Hij heeft het afgelopen seizoen 36 doelpunten in 44 wedstrijden gemaakt. Cijfers zeggen niet altijd alles, maar ze verhullen veel waarheden."

Ronaldo beschikt bij Juventus over een contract dat nog één seizoen doorloopt. Na het voorbije clubseizoen hintte de Portugees op een vertrek uit Turijn, maar uit de uitspraken van Cherubini valt af te leiden dat een beëindiging van de samenwerking niet aanstaande is. "We kijken ernaar uit dat Ronaldo zich bij de selectie voegt zodra zijn vakantie voorbij is. Ik heb geen glazen bol, maar er zijn op dit moment geen signalen over een mogelijke transfer."

Voor Ronaldo en Portugal kwam afgelopen zondag een einde aan het EK na een 1-0 nederlaag tegen België in de achtste finale. De 36-jarige kende een bijzonder productief toernooi met vijf doelpunten in vier wedstrijden. Daarmee is hij op dit moment nog de topscorer op het EK. Karim Benzema (ook uitgeschakeld), Emil Forsberg en Patrik Schick staan met vier doelpunten tweede op de topscorerslijst.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen